خرید iptv  ,خرید Cccam  ,خرید سی سی کم  ,خرید سیسیکم  ,خريد فرش ماشينى  ,buy glass mosaic tile online  ,Covid 19 Clinic testing and vaccination  ,طراحی وب سایت  ,دستگاه ضبط صدا  ,عکاسی صنعتی  ,آموزشگاه خیاطی  ,download serial irani  ,آبنما خانگی  ,صنایع دستی اصفهان  ,میناکاری  ,
استفاده از آجيل براي سلامتي، آجيل درماني .

استفاده از آجيل براي سلامتي، آجيل درماني

تا بحال از ميان وعده هاي سالم چقدر استفاده كرده ايد؟

اگر به‌دنبال فهرستي از تنقلات سالم براي محل كار تان مي‌گرديد ما در اين نوشتار فهرستي از ۱۳ ميان وعده و تنقلات سالم براي محل كار را براي‌تان گرد آورده‌ايم.

اگر فكر مي‌كنيد كه در طول ساعات كاري در محل كار خود دلتان انواع خوراكي ها را مي‌خواهد تنقلات يا اسنك‌هايي را (هر كدام كم‌تر از ۲۰۰ كالري دارند) كه در اين نوشتار ذكر شده‌اند همراه خود داشته باشيد تا در طول روز در محل كار چشم‌ و دل سير باشيد و هم كلي مواد مغذي و مفيد به بدنتان رسانده باشيد و هم از چاقي و اضافه وزن به دور باشيد

آجيل

تغيير ذائقه دهيد و آجيل و چيپس ميوه را به عنوان جايگزين خوراكي‌هاي هوس‌انگيز و خوشمزه و  ترد مثل چيپس انتخاب كنيد. آجيل سرشار از چربي‌هاي مفيد براي قلب است اما كالري بالايي دارد (حدود ۱۷۰ كالري در هر اونس) بنابراين بسته‌هاي يك اونسي تهيه كنيد (حدود ۲۴ عدد بادام) و فقط همان مقدار را بخوريد به جاي اين‌كه سروقت بسته‌ اصلي برويد و مقدار زيادي از آن را بخوريد. بسته‌هاي از قبل آماده شده‌ي آجيل را در كشو يا كيف‌تان ذخيره كنيد و زماني كه گرسنگي ساعت ۳ بعدازظهر هجوم مي‌آورد، كم‌كم آن را بخوريد. بادام و ديگر مغزها منبع غني و طبيعيِ ويتامين اي، كلسيوم، منيزيوم و پتاسيوم هستند و مقادير زيادي فيبر و پروتئين دارند.

آجيل مخلوط

آجيل‌ها جزء ميان‌وعده‌هاي مغذي و ايده‌آل هستند و باعث كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي شده و در پيشگيري از برخيسرطان‌ها، افسردگي و ساير بيماري‌ها مفيد هستند.

مطالعات نشان مي‌دهد با وجود چربي نسبتا بالاي آجيل‌ها، خوردن آنها در حد اعتدال، به كاهش وزن كمك مي‌كنند. اين مواد سرشار از چربي‌هاي سالم، پروتئين و فيبر هستند و به‌طور متوسط هر ۲۷گرم از آنها، ۱۸۰ كالري دارد.

علاوه‌بر همه‌ي اينها، آجيل‌ها خوشمزه‌اند و گزينه‌اي بسيار عالي براي وقتي كه از خانه دوريد، محسوب مي‌شوند.

تخم‌مرغ با سس تند

جمعه ها چند تخم‌مرغ را به اندازه‌اي كه كاملا سفت شوند، آب‌پز كنيد تا در طول روزهاي كاري هفته آن‌ها را آماده داشته باشيد. براي داشتن يك ميان‌وعده‌ي تند كه ۸۰ كالري دارد، تخم‌مرغ‌ها را دو نيم كنيد و يك‌دوم قاشق غذاخوري سس تند سريراچا* روي آن‌ها بريزيد.

*يك نوع سس تند كه از تركيب سس فلفل، سركه، شكر و نمك تهيه مي‌شود.

 

بلغور جوي دوسر پيش‌پخته

زماني كه در محل كارسرتان شلوغ است و يك خوراكي گرم و آرامش‌بخش مي‌خواهيد، يك بسته بلغور جوي دوسر پيش‌پحته (فقط ۱۱۰ كالري) را در مايكروفر گرم كنيد تا لذتي سريع و خوشايند را تجربه كنيد. براي كنترل كردم ميزان كالري و قند، بلغور جوي دوسر ساده انتخاب كنيد و چاشني دلخواه‌تان را به آن اضافه كنيد. يك بسته‌ي كوچك كشمش كه ۴۲ كالري دارد روي آن بريزيد تا طعمي شيرين به‌دست بياد و مواد مغذي آن بيش‌ترشودف يا مي‌توانيد كمي دارچين يا جوز هندي روي آن بپاشيد. بلغور جوي دوسركه هم مي‌تواند صبحانه‌اي غني از فيبر باشد و هم ميان‌وعده‌اي براي وسط روز، به كم شدن كلسترول و خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي كمك مي‌كند.

 

ذرت بوداده با پنير پارمسان

با اضافه كردن دو قاشق غذاخوري پنير پارمسان رنده شده به ذرت بوداده، آن را به ميان‌وعده‌اي مناسب تبديل كنيد. طعم ديوانه كننده‌ي ذرت در تركيب با طعم و بوي خوشايند پنير پارمسان عالي است و منتج مي‌شود به يك ميان‌وعده‌ي سريع كه فقط ۱۵۰ كالري دارد. خيلي راحت  فنجان ذرت بوداده كه تا ۹۴% فاقد چربي است را با پنير تركيب كنيد: ميان‌وعده‌ي شما آماده است. اگر در اداره يخچال براي ذخيره كردن ميان‌وعده نداريد، فقط به اندازه‌ي ۱۰۰ كالري ذرت آماده كنيد. اين ميان‌‌وعده‌ي نمكين مي‌تواند يكي از سه وعده غذايي كه در روز مي‌خوريد باشد و به افزايش انؤزي و بهبود خلق‌وخوي‌تان كمك كند.

پنير كلبه با تخم كتان و دارچين

اين سه ماده، هر كدام به تنهايي براي سلامتي فايده‌ي زيادي دارند و تركيب آنها يك ميان‌وعده‌ي فوق‌العاده سالم است.

پنير كلبه سرشار از پروتئين است و نوع پرچرب آن حاوي «لينولئيك اسيد كونژوگه» يا (CLA) است كه به كاهش چربي بدن كمك مي‌كند.

تخم كتان براي كاهش وزن و كنترل قند خون مفيد است و مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را كم كند.

دارچين هم قند خون را كم مي‌كند و براي سلامت روده مفيد است.

با تركيب اين سه ماده به صورت زير، ميان‌وعده‌اي خواهيد داشت كه ۱۵ گرم پروتئين دارد و كالري آن كمتر از ۱۵۰ است:

مواد لازم براي پودينگ تخم كتان دارچيني:

  • ۱/۲ فنجان پنير كلبه
  • ۱ قاشق غذاخوري تخم كتان
  • ۱/۲ قاشق غذاخوري دارچين
  • در صورت تمايل «استويا» (نوعي شيرين‌كننده‌ي گياهي) يا شيرين‌كننده‌هاي ديگر

طرز تهيه:

همه‌ي مواد را در يك كاسه كوچك با هم مخلوط كنيد.

 شكلات تلخ و بادام

تركيب شكلات تلخ و بادام يك ميان‌وعده خوشمزه، مغذي، سبك و قابل حمل است. شكلات تلخ حاوي «فلاوانول» است كه فشار خون و احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را كاهش مي‌دهد. بادام سرشار از چربي‌هاي اشباع نشده است و در نتيجه براي قلب و كنترل قند خون مفيد است. مطالعات نشان مي‌دهد كه اين ماده مي‌تواند اشتها را كم و به كاهش وزن كمك كند.

شكلات تلخ و بادام هر دو حاوي منيزيم هستند و ۲۸ گرم از هر كدام در حدود ۳۰۰ كالري دارد.

 منبع 1

منبع 2

 


برچسب: ،
بازدید:

ادامه مطلب

نوشته شده: ۲۷ تير ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۹:۳۳ توسط:قاسم كشوري موضوع:

آجيل فله يا بسته بندي؟ كدام بهتر است؟

به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان،آجيل از زمانهاي دور به قسمتي از فرهنگ ايراني پيوسته است كه در مراسم سنتي همچون ايام نوروز و نيز شب يلدا سر سفره ها نقش پر رنگي دارد؛ با نزديك شدن به ايام نوروز يكي از دغدغه‌ها خريد آجيل مناسب است، در اين روزها پرداخت هزينه‌هاي گزاف سطح توقع مردم را بيش از پيش افزايش داده است تا در ازاي پرداخت بهاي سنگين كالايي مناسب تهيه كنند.

سيدمجتبي حسيني كارشناس آجيل و خشكبار درباره خريد آجيل مرغوب اظهار داشت: بهترين راه براي تهيه آجيل مرغوب، خريد از فروشگاه‌هاي معتبر و داراي پروانه است.

وي خريد آجيل فله‌اي را مناسب‌تر از بسته‌بندي دانست و گفت: براي افرادي كه شناختي از آجيل ندارند و تنها با مشاهده محصول قادر به تشخيص كيفيت آن نيستند انتخاب آجيل فله‌اي بهتر است زيراكه قبل از خريد مي شود طعم شان را امتحان كرد، البته آجيل‌هاي بسته‌بندي شده در فروشگاه‌هاي معتبر مطمئن هستند.

وي تاكيد كرد: آجيل فله اي را حتما بايد از فروشگاه هاي معتبر و داراي جواز كسب تهيه كرد چراكه نزديك به ايام نوروز بسياري از مغازه‌هاي متفرقه حتي ميوه فروشي محل هم اقدام به فروش آجيل مي‌كند.

حسيني بهترين روش براي تشخيص آجيل مرغوب را طعم، مزه، بوي و مشاهده دقيق آن اعلام كرد و افزود: بهترين راه تشخيص آجيل خوب، خوردن آن است، قبل از خريد هر آجيلي آن را بچشيد آجيل نبايد طعم تلخ داشته باشد چراكه تلخي نشاني از معيوب بودن آن است.

اين كارشناس ادامه داد: با برداشتن نمونه‌اي و نصف كردن آن از وسط مي‌توان سوراخ‌هاي كرم‌خوردگي را ديد البته در حال حاضر بيشتر محصولات به‌خصوص پسته به صورت مكانيزه فرآوري مي‌شوند و ممكن است برخي سوراخ ها بوسيله سوزن هاي دستگاه مكانيزه بوجود آمده باشند همچنين نبايد لكه‌هاي قهوه‌اي رنگ داشته باشند و حتي اگر بيش از اندازه تفت داده شوند نيز رنگ محصول قهوه‌اي خواهد شد كه نوعي ايراد محسوب ميشود.

آجيل از تنقلات پر خاصيت و خوشمزه ايست كه در جشن ها و مراسم ايراني ها جايگاه ويژه اي دارد.علاوه بر خاصيت طعم آجيل نيز افراد زيادي را به خود علاقمند نموده است.اما بايد در خريد آجيل دقت نمود تا آجيل خريداري شده خوب و با كيفيت باشد.در ادامه در ابتدا خواص آجيل را براي شما آورده ايم

و سپس نحوه تشخيص آجيل خوب و با كيفيت را بخوانيد

بادام هندي

بادام هندي به صورت معلق از ساقه هاي گياهي به نام CASHEW PEAR مي رويد. بادام هندي از برزيل آمده است و توسط كاشفان پرتغالي به هند آورده شده است.

بادام هندي بيشتر به عنوان يك نوع آجيل و تنقلات خورده مي شود، اما از آن مي توان در تهيه برخي از غذاها نيز استفاده كرد. بادام هندي سرشار از ويتامين A  است.

پسته

در چين به پسته‌، " آجيل خندان " مي گويند. پسته قدمتي صد هزار ساله دارد. براي اولين بار در خاورميانه، ايران و سوريه كاشته شد و بعد به يونان و بقيه كشورهاي اروپايي راه يافت.

طبقه يك افسانه قديمي، عشاق، يكديگر را در باغ پسته ملاقات مي كردند تا صداي ترك و شكستن پوست پسته را به هنگام باز شدن آن بشنوند. زيرا عقيده داشتند، اين كار براي آنها خوشبختي به ارمغان مي آورد.

مغز پسته يكي از تنقلات بسيار مفيد است. پسته منبع خوبي از كلسيم  ، منيزيم ، فسفر ، پتاسيم ، آهن  ، فولات و پروتئين است.

گردو

 گردو  از دوران ما قبل تاريخ وجود داشته است. در قرون وسطي اعتقاد بر اين بود كه گردو سردرد را معالجه مي كند. حتي شواهدي دال بر وجود يك باغ گردوي بسيار زيبا در باغ هاي معلق بابل وجود دارد. گردو هم به صورت خشكبار و هم به صورت تازه خورده مي شود و از آن در تهيه برخي از غذاها استفاده مي شود. گردو منبع خوبي از فسفر، پتاسيم ، منيزيم  ، پروتئين و ويتامين E  است.

بادام زميني

 بادام زميني  به دليل ميزان بالاي پروتئين و روغن موجود در آن، بسيار مغذي است. همچنين غني از ويتامين B و E است. از روغن بادام زميني  در تهيه بسياري از غذاها و تهيه مارگارين استفاده مي شود.

فندق

قرنهاست كه انسان ها فندق مي خورند. در قرن حاضر، گونه هاي متعددي از آن كاشته مي شود.

فندق به صورت خوشه هاي چهار تا پنج تايي و درون غلاف مي رويد. فندق سرشار از فيبر، پتاسيم ، كلسيم ، منيزيم و ويتامين E است. فندق بسيار مغذي و خوش طعم است و در برخي غذاها نيز از آن استفاده مي شود.

بادام

دو نوع بادام وجود دارد : بادام تلخ و شيرين . هر دو نوع آن، بومي خاورميانه است، اما قرنهاست كه در اروپا و آمريكا نيز كاشته مي شود. بادام بسيار مورد علاقه فراعنه مصر بوده است و آنها طعم بادام را در نان خود بسيار دوست داشتند. بادام در فرهنگ نژادي مناطق مختلف جايگاه مهمي داشته است. رومي ها بادام را در مراسم عروسي به عنوان سمبل خوشبختي و باروري به عروس و داماد هديه مي دادند. اين سنت هنوز هم در ايتاليا رواج دارد. از بادام تلخ براي تهيه روغن بادام استفاده مي شود.

بادام منبع مهمي از ويتامين ها و مواد معدني است و غني از پروتئين  ، منيزيم ، فسفر، روي ، كلسيم ، فولات و ويتامين E است.

خطر آجيل كهنه

در خريد آجيل دو بحث مطرح است؛ يكي اجيل هاي وارداتي و ديگري توليد داخل. درباره آجيل هاي وارداتي كه بايد گفت توجه به كشور واردكننده و سوابق آن مهم تر است تا تبليغاتي كه انجام مي شود. معمولا براي فروش، تبليغ زيادي انجام مي شود اما بايد به كهنگي آجيل توجه ويژ ه اي داشت.

خصوصا پسته ممكن است داراي قارچ هاي بيماري زا و خطرناك از جمله آفلاتوكسين باشند .

رطوبت، دما و مقدار زمان نگهداري پسته مي تواند نقش بسيار زيادي در ايجاد آفلاتوكسين داشته باشد، بنابراين هوادهي مناسب و حمل سريع محصول تر در مرحله برداشت، خشك كردن مناسب و سريع محصول در مرحله فرآوري و نگهداري و حمل محصول فرآوري شده در محيط كم رطوبت و خنك در پيشگيري از آلودگي محصول به آفلاتوكسين نقش مهمي ايفا مي كنند .

وقتي نگهداري آجيل طولاني تر مي شود امكان رشد قارچ ها در آن افزايش پيدا مي كند. به همين دليل است كه آجيل هاي وارداتي انتخاب مناسبي محسوب نمي شوند زيرا از زمان توليد تا رسيدن به دست مشتري فرآيند طولاني تري را طي مي كنند و به همين علت احتمال رشد ميكروب ها، باكتري ها و قارچ ها را بيشتر است. از طرف ديگر اغلب آجيل هاي وارداتي نمك بسيار بالايي دارند و شامل همان گروه آجيل هاي بوداده مي شوند. بنابراين بايد مصرف آنها را محدود كنيد .

 

 منبع 1

منبع 2

منبع 3

 

 


برچسب: ،
بازدید:

ادامه مطلب

نوشته شده: ۲۷ تير ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۴:۴۷ توسط:قاسم كشوري موضوع:
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
آمار
امروز : 11
دیروز : 3
افراد آنلاین : 1
همه : 2923
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

http://www.monoblog.ir/ads/fb4a1af661a1397ded95f0fe7a798f6b.gif

لینک های روزانه
لينكي ثبت نشده است
لینک های تبادلی
  • تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    چت باکس
    صفحات
    [ ۱ ]